Vragen? Bel: 075 - 772 92 47 info@ipcam-winkel.nl

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Telefoon

075 - 772 92 47

Betaalmogelijkheden

Klantenservice

Telefoon

075 - 772 92 47

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Wat is een IP Camera?

IP camera’s (een IP camera wordt ook wel een beveiligingscamera’s of bewakingscamera’s genoemd) maken gebruik van een internetverbinding. Daardoor is het mogelijk om beeld en geluid rechtstreeks te streamen en de beelden waar en wanneer u wilt te bekijken. Het enige dat u nodig heeft is een beveiligde internetverbinding en een apparaat waarop u de beelden kunt bekijken (bijvoorbeeld uw mobiele telefoon). IP camera’s geven scherpere beelden dan beelden van analoge camera’s. Het is dan ook niet voor niets dat een IP camera vaak boven een analoge camera wordt verkozen. Een IP Camera wordt gevoed doormiddel van PoE. Dit staat namelijk voor Power over Ethernet, wat verwijst naar een technologie die spanning en data levert via een netwerkkabel.

 

Voordelen Van Een IP Camera

Naast het scherpe beeld en het live kunnen bekijken van camerabeelden, zijn er nog meer voordelen als u voor camerabewaking met IP camera’s kiest. Zo wordt het beeld en geluid van de camera omgezet naar digitale data, waardoor u ze op gegevensdragers zoals SD-kaarten kunt opslaan.

Een ander groot voordeel is dat het met IP camera’s mogelijk is om de camera automatisch om te laten schakelen naar een ‘nachtmodus’ waardoor het camerabewakingssysteem ook ’s nachts goede kwaliteit beelden vastlegt. Niet iedere IP camera beschikt over deze functie. Vraag ons om advies indien u hier meer over wilt weten.

Tot slot kunnen IP camera’s aan allerlei software worden gekoppeld, waardoor u van nog meer voordelen kunt profiteren. Denk hierbij onder andere aan software om beweging mee te detecteren. U kunt uw camera zo instellen, dat wanneer de camera bewegingen waarneemt, de camerabeelden automatisch naar u en de alarmcentrale worden verstuurd. Een mooie techniek die u een veilig gevoel zal geven.

Wilt u ook een veilig gevoel? Vraag ons dan om professioneel advies over welke IP camera het beste bij uw situatie en wensen aansluit. Neem daarvoor contact met ons op. Wij helpen u graag!

Waarom Een IP Camera Bij IP Cam-Winkel Kopen?

  • Verzending is gratis
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • Gratis professioneel advies
  • Offerte op maat? Geen probleem, neem contact met ons op

WhatsApp WhatsApp ons