Vragen? Bel: 075 - 772 92 47 info@ipcam-winkel.nl

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Telefoon

075 - 772 92 47

Betaalmogelijkheden

Klantenservice

Telefoon

075 - 772 92 47

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Sony Bullet Camera’s

Sony Bullet Camera

Online een Sony Bullet camera kopen bij IP Cam-winkel is een garantie dat snel gebruikgemaakt kan worden van de camera. Deze is immers vaak vooral nodig om een pand beter te beveiligen. Het is dus belangrijk dat deze van goede kwaliteit is en snel geleverd kan worden. Zeker ook omdat het vaak belangrijk is om goede beelden te hebben voor het geval er problemen ontstaan met betrekking tot diefstal of vandalisme. Kleine, gemakkelijk te gebruiken bullet camera’s zijn dan een oplossing.

Gemakkelijk gebruikmaken van een Honeywell Bullet camera
Een Honeywell Bullet camera bestellen bij IP Cam-shop is ook een goed idee omdat deze camera’s zo gemakkelijk te gebruiken zijn. Het is immers zo dat na het ophangen en installeren alles zich eigenlijk vanzelf wijst. Daardoor kan iedereen heel snel en gemakkelijk zorgen dat er voor optimale veiligheid kan worden gezorgd. Of dit nu de veiligheid in en om het huis betreft, of de veiligheid in de winkel of op kantoor, maakt daarbij geen enkel verschil.

Meerdere camera’s aansluiten
Een ander voordeel dat genoten wordt door een Honeywell Bullet camera te kopen is dat er mogelijkheden bestaan om meerdere camera’s met elkaar te laten communiceren. Dat kan bijvoorbeeld in een eigen netwerk, maar ook door ze aan te sluiten op internet. Dit maakt het ook nog eens mogelijk om overal waar dit gewenst is direct de beelden te bekijken. Bijvoorbeeld op een tablet of laptop, of gewoon via de smartphone.

Meer informatie ? Neem daarvoor contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Waarom Een Sony Bullet Camera Bij IP Cam-Winkel Kopen?

  • Verzending is gratis
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • Gratis professioneel advies
  • Offerte op maat? Geen probleem, neem contact met ons op

WhatsApp WhatsApp ons