Vragen? Bel: 075 - 772 92 47 info@ipcam-winkel.nl

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Telefoon

075 - 772 92 47

Betaalmogelijkheden

Klantenservice

Telefoon

075 - 772 92 47

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Honeywell Dome Camera’s

Honeywell Dome Camera

Een Honeywell dome camera online bestellen bij IP Cam-winkel is een goed begin van het verzorgen van meer veiligheid in bijvoorbeeld een winkel of kantoorpand. Door de vorm, de koepel- of domevorm, is het gemakkelijk om snel met deze camera de gehele vloeroppervlakte van de betreffende ruimte in beeld te krijgen. Wanneer er bijvoorbeeld vaak veel drukte heerst, dan is dit dus een uiterst effectief hulpmiddel voor ondernemers. Dit geeft bovendien de bezoekers een flink veiliger gevoel tijdens het bezoek.

Online meekijken met een Honeywell Dome camera
Een groot voordeel dat genoten wordt door een Honeywell dome camera te kopen is dat er gemakkelijker is mee te kijken. Dat wordt gedaan met behulp van de aansluiting op het internet. Zo kan op een smartphone, laptop of tablet overal worden meegekeken wat er op dat exacte moment gaande is op de plek waar de camera opgehangen is. Dit maakt het een flink stuk gemakkelijker om alles goed in het oog te houden op elk gewenst moment van de dag.

Het voordeel van een dome camera
Een Honeywell dome camera online kopen bij IP Cam-winkel wordt vooral gedaan vanwege de grote mogelijkheden die deze modellen bieden. Zo is er bijvoorbeeld bijna 360 graden rondom te filmen. Dat maakt het gemakkelijker om te zorgen dat elke hoek van de betreffende ruimte in de gaten gehouden kan worden. Er is dan immers maar één beeld nodig in plaats van een splitscreen van vele camera’s.

Waarom Een Honeywell Dome Camera Bij IP Cam-Winkel Kopen?

  • Verzending is gratis
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • Gratis professioneel advies
  • Offerte op maat? Geen probleem, neem contact met ons op

WhatsApp WhatsApp ons