Vragen? Bel: 075 - 772 92 47 info@ipcam-winkel.nl

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Telefoon

075 - 772 92 47

Betaalmogelijkheden

Klantenservice

Telefoon

075 - 772 92 47

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Honeywell Bullet Camera’s

Honeywell Bullet Camera

Een Honeywell Bullet camera kopen bij IP Cam-winkel kan geschikt zijn voor zowel particulieren als ondernemers. Dit is immers de vorm waarin de meeste mensen de beveiligingscamera’s kennen. Het gaat om de kleine camera’s die bijvoorbeeld in verschillende hoeken te hangen zijn. Het voordeel is dat de hoeveelheid camera’s die gebruikt wordt zelf in te schatten is. Dit kan er één zijn, maar het kunnen er ook meerdere zijn. Zo is gemakkelijk alles goed te beveiligen wanneer dit nodig is.

Een Honeywell Bullet camera gebruiken
Een Honeywell Bullet camera bestellen bij IP Cam-winkel kan zowel worden gedaan voor gebruik binnen als voor gebruik buiten. De camera’s kunnen goed tegen verschillende weersomstandigheden. Dit betekent dat een scherpe zon of een fikse regenbui de kwaliteit van de beelden niet hoeft aan te tasten. Daardoor is het dus gemakkelijk om bijvoorbeeld de oprit of de achtertuin goed in de gaten te houden wanneer de gordijnen al dicht zijn. Deze professionele manier van toezicht is rustgevend.

Online bekijken wat de camera registreert
Een Honeywell Bullet camera kopen betekent tegenwoordig ook dat er mogelijkheden zijn om deze online aan te sluiten. Dit geeft als voordeel dat er niet op een vast punt bij een monitor gezeten hoeft te worden. De beelden zijn online te bekijken via bijvoorbeeld een tablet of laptop. Dit maakt het gemakkelijker om direct te bekijken wat er gaande is, bijvoorbeeld thuis op de bank in de avonduren.

Waarom Een Honeywell Bullet Camera Bij IP Cam-Winkel Kopen?

  • Verzending is gratis
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • Gratis professioneel advies
  • Offerte op maat? Geen probleem, neem contact met ons op

WhatsApp WhatsApp ons