Vragen? Bel: 075 - 772 92 47 info@ipcam-winkel.nl

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Telefoon

075 - 772 92 47

Betaalmogelijkheden

Klantenservice

Telefoon

075 - 772 92 47

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Hikvision PTZ Camera’s

Hikvision PTZ Camera

Een Hikvision PTZ camera kopen bij IP Cam-winkel wordt vooral gedaan vanwege het gebruiksgemak. De mogelijkheid om de camera op afstand te besturen maakt dat met slechts één camera hele oppervlaktes rondom goed te bekijken zijn. Door de verschillende functies die geboden worden is het zelden zo dat iets gemist hoeft te worden. Daardoor is dit systeem dan ook zeer geschikt voor ondernemers in het mkb of de detailhandel. Zeker ook vanwege de verdere mogelijkheden die geboden worden bij deze camera’s.

Alle hoeken gedekt met een Hikvision PTZ camera
Een Hikvision PTZ camera bestellen en ophangen is een garantie dat alle hoeken gedekt zijn. Dit komt omdat de camera van links naar rechts en van boven naar beneden bewogen kan worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te zoomen. Daardoor is goed te zien wat er op bepaalde plekken gebeurt. Voor monitoring van een ruimte die 24 uur per dag door moet gaan is dit daarom dan ook een ideaal hulpmiddel te noemen.

Gebruik binnenshuis
Wie overweegt een Hikvision PTZ camera te kopen moet hierbij vooral in het hoofd houden dat de camera één van de beste opties is voor gebruik binnenshuis. Juist door de vele mogelijkheden en het gemak in gebruik is het voor moeilijke situaties, zoals drukke winkels, een ideaal hulpmiddel om toezicht te houden. Omdat de beelden ook scherp opgenomen kunnen worden is het ook zo dat later teruggekeken kan worden indien dit nodig mocht zijn.

Meer informatie ? Neem daarvoor contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Waarom Een Hikvision PTZ Camera Bij IP Cam-Winkel Kopen?

  • Verzending is gratis
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • Gratis professioneel advies
  • Offerte op maat? Geen probleem, neem contact met ons op

WhatsApp WhatsApp ons