Vragen? Bel: 075 - 772 92 47 info@ipcam-winkel.nl

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Telefoon

075 - 772 92 47

Betaalmogelijkheden

Klantenservice

Telefoon

075 - 772 92 47

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Dahua Wifi Camera’s

Dahua Wifi Camera

Een Dahua wifi camera kopen bij IP Cam-winkel is een garantie dat elke hoek van een woning, winkel of kantoor goed in beeld wordt gebracht. Waarbij ook nog eens als belangrijk voordeel geldt dat deze werkelijk overal geplaatst kan worden. Dit is te danken aan het gebruik van wifi voor de verbinding. Dit maakt het gemakkelijk om draadloos contact te maken waardoor de beelden altijd en overal bekeken kunnen worden. Dit is vooral op afstand, bijvoorbeeld voor ondernemers, zeer handig.

Beelden van een Dahua wifi camera bekijken
Het gemak waarmee de beelden bekeken kunnen worden is misschien wel de belangrijkste reden om een Dahua wifi camera online te bestellen. Daarnaast is ook het gebruiksgemak van de camera’s een belangrijk punt. Dit geldt zowel voor de dome als voor de bullet. Zo kunnen panden in alle hoeken in beeld worden gebracht, waarbij die beelden vervolgens gemakkelijk met een smartphone of tablet live te bekijken zijn. Dit geeft in grote mate een gevoel van veiligheid.

De beelden opslaan
Een Dahua wifi camera kopen bij IP Cam-winkel is een belangrijke stap, maar er is meer. Zo kan het bijvoorbeeld slim zijn om ook de mogelijkheden om de beelden op te nemen te verkennen. Soms kan het immers van groot belang zijn om de opgenomen video op een later moment te kunnen bekijken. Wanneer de mogelijkheden om op te nemen worden benut, dan is dit natuurlijk een belangrijk voordeel.

Waarom Een Dahua Wifi Camera Bij IP Cam-Winkel Kopen?

  • Verzending is gratis
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • Gratis professioneel advies
  • Offerte op maat? Geen probleem, neem contact met ons op

WhatsApp WhatsApp ons