Vragen? Bel: 075 - 772 92 47 info@ipcam-winkel.nl

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Telefoon

075 - 772 92 47

Betaalmogelijkheden

Klantenservice

Telefoon

075 - 772 92 47

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Dahua PTZ Camera’s

Dahua PTZ Camera

Voor optimale beveiliging is een Dahua PTZ camera kopen bij IP Cam-winkel een goede keuze. Dit geldt zowel voor gebruik in huis, als voor gebruik op de werkvloer, bijvoorbeeld om een winkel of kantoor te beveiligen. De vele voordelen die deze camera’s met zich meebrengen maken dat niets buiten beeld hoeft te blijven. Door de vorm en de mogelijkheden is het ook nog eens zo dat deze camera’s zeer breed inzetbaar zijn, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de video.

Extra voordelen van een Dahua PTZ camera
Een Dahua PTZ camera online bestellen betekent bovendien dat van extra voordelen genoten kan worden. Zo is bijvoorbeeld de mogelijkheid tot scherp inzoomen een geroemde kwaliteit van deze camera’s. Dit betekent dus ook dat heel gedetailleerd in beeld kan worden gebracht welk misdrijf er wordt gepleegd en mogelijk zelfs wie het misdrijf pleegt. Dit geeft een zeer geruststellend gevoel. Zeker ook omdat op elk moment live meegekeken kan worden. Zo hoeft niets verborgen te blijven.

Netwerk of online
Een belangrijk laatste voordeel van een Dahua PTZ camera is dat zowel in een eigen netwerk als online de beelden te bekijken zijn. Het is dan belangrijk om te bepalen welke methode bij voorkeur wordt toegepast. De aanschaf die dan bij IP Cam-winkel wordt gedaan zal exact passen bij wat er gewenst is in de betreffende situatie. Zo kan elke woning of winkel en elk kantoor altijd goed in beeld worden gebracht.

Waarom Dahua PTZ Camera’s Bij IP Cam-Winkel Kopen?

  • Verzending is gratis
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • Gratis professioneel advies
  • Offerte op maat? Geen probleem, neem contact met ons op

WhatsApp WhatsApp ons