Vragen? Bel: 075 - 772 92 47 info@ipcam-winkel.nl

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Telefoon

075 - 772 92 47

Betaalmogelijkheden

Klantenservice

Telefoon

075 - 772 92 47

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Axis IP Camera’s

Axis IP Camera

Wilt u een Axis iP Camera bestellen? Dat kan voordelig bij IP Cam-Winkel. Een Axis IP camera kopen is een goed idee voor ondernemers in de detailhandel en het MKB. Dit is vooral terug te zien in de manier waarop de camera is ingericht. Het gemak in gebruik heeft voorop gestaan bij de ontwikkeling door de fabrikant. Daardoor is het zeker dat de camera gemakkelijk te bieden is en een ondernemer dus ook optimaal profijt hiervan kan hebben. De beelden zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk op te nemen en af te spelen. Dit geeft een veilig gevoel.

Beelden van een Axis IP camera bekijken
Een Axis IP camera online bestellen betekent ook dat er een heel systeem bij geleverd wordt. Dit zorgt in belangrijke mate voor het gebruiksgemak. Het is immers zo dat één van de onderdelen is dat de beelden overal waar dat gewenst is te bekijken moeten zijn. Dit kan via internet. Daardoor is het mogelijk om bijvoorbeeld op een smartphone, tablet of laptop te bekijken wat er in de winkel of het bedrijf gebeurt op elk gewenst moment. Daardoor kan niemand ongezien zijn slag slaan.

Opnemen met een recorder
Een Axis IP camera kopen is een eerste stap, maar deze aankoop aanvullen met een Axis Companion recorder maakt het echt compleet. Het is dan immers mogelijk om de beelden van de camera ook gewoon op te nemen om ze indien nodig later terug te kijken. De camera en de recorder kunnen eigenlijk in alle gevallen een goede aankoop zijn. Dit betekent dat het zowel voor grote als voor kleine panden een goed idee is om de beveiliging met dit systeem te verzorgen.

Waarom Een Axis IP Camera Bij IP Cam-Winkel Kopen?

  • Verzending is gratis
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • Gratis professioneel advies
  • Offerte op maat? Geen probleem, neem contact met ons op

WhatsApp WhatsApp ons