Vragen? Bel: 075 - 772 92 47 info@ipcam-winkel.nl

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Telefoon

075 - 772 92 47

Betaalmogelijkheden

Klantenservice

Telefoon

075 - 772 92 47

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Axis Dome Camera’s

Axis Dome Camera

Een Axis Dome Camera kopen bij IP Cam-winkel is een goed idee voor ondernemers in het MKB of de detailhandel. Dat komt omdat Axis al zijn modellen voornamelijk heeft ontworpen voor deze doelgroep. Dat betekent dus bijvoorbeeld dat de camera’s gemakkelijk in gebruik zijn. Dit is natuurlijk belangrijk omdat de beelden goed vastgelegd en indien nodig snel opvraagbaar moeten zijn. Daarbij komt ook dat de beelden die opgenomen kunnen worden altijd van hoge kwaliteit zijn. Een belangrijk voordeel.

Een Axis Dome Camera gebruiken
Een Axis Dome Camera online bestellen is vooral aan te raden wanneer de beelden gemakkelijk oproepbaar moeten zijn. Naast de gemakkelijke manier om de camera op te hangen is het namelijk ook zo dat in één moeite de beelden opgenomen en opgeslagen kunnen worden. Zo kunnen ze op elk moment worden teruggekeken indien dit nodig zou zijn. Vooral in het geval van calamiteiten is dit natuurlijk erg belangrijk. Dit kan immers belangrijk bewijsmateriaal opleveren in veel gevallen.

De juiste camera aanschaffen
Een Axis Dome Camera kopen bij IP Cam-winkel is een goed idee voor ondernemers. Deze camera is immers ontworpen met de wensen en eisen van deze doelgroep vooropgesteld. Dat geldt ook voor een aantal extra’s die aan het systeem kunnen worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan opname materiaal zoals de Axis Companion recorder. Het zijn deze zaken die goed moeten worden nagekeken wanneer de juiste camera aangeschaft moet worden.

Meer informatie ? Neem daarvoor contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Waarom Een Axis Dome Camera Bij IP Cam-Winkel Kopen?

  • Verzending is gratis
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • Gratis professioneel advies
  • Offerte op maat? Geen probleem, neem contact met ons op

WhatsApp WhatsApp ons