Vragen? Bel: 075 - 772 92 47 info@ipcam-winkel.nl

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Telefoon

075 - 772 92 47

Betaalmogelijkheden

Klantenservice

Telefoon

075 - 772 92 47

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Axis Companion Recorders

Axis Companion Recorder

Een Axis Companion recorder kopen bij IP Cam-winkel zorgt ervoor dat het hele beveiligingssysteem compleet is. Daardoor is het een perfecte aankoop voor ondernemers. Samen met de specifieke camera’s van hetzelfde merk kan een pand of terrein goed in het oog gehouden worden. De beelden kunnen dan worden opgenomen zodat niets onopgemerkt blijft. Dit is een belangrijk voordeel wanneer er iets mocht gebeuren waar de autoriteiten bij gehaald moeten worden. Zorg er daarom dus altijd voor dat direct een compleet pakket wordt aangeschaft.

Een Axis Companion recorder gebruiken
Een Axis Companion recorder online bestellen gaat het best in combinatie met camera’s van dezeflde fabrikant. In dat geval is het aansluiten gemakkelijk te doen. Daardoor kan het gehele systeem snel worden gebruikt waar het voor bedoeld is. Omdat er flink wat ruimte op de recorder te gebruiken is, tot wel 4 terabyte, is er geen enkele zorg meer of alles wel veilig in de gaten gehouden kan worden. Uiteindelijk zal dit in veel gevallen goed van pas kunnen komen.

Gebruiksgemak van de recorder
Een Axis Companion recorder kopen bij IP Cam-winkel is vooral aantrekkelijk voor ondernemers die hun pand of terrein in het oog moeten houden. Om die reden is er bij de ontwikkeling vooral ook aan gedacht om de recorder zo gemakkelijk in gebruik als mogelijk te maken. Daardoor is het slim om bij het maken van een keuze voor een bepaald systeem direct voor deze recorder en bij behorende camera’s te kiezen. Zo zijn er geen verdere zorgen.

Waarom Een Axis Companion Recorder Bij IP Cam-Winkel Kopen?

  • Verzending is gratis
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • Gratis professioneel advies
  • Offerte op maat? Geen probleem, neem contact met ons op

WhatsApp WhatsApp ons