Vragen? Bel: 075 - 772 92 47 info@ipcam-winkel.nl

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Telefoon

075 - 772 92 47

Betaalmogelijkheden

Klantenservice

Telefoon

075 - 772 92 47

E-mail

info@ipcam-winkel.nl

Snelle levering

Volgende dag in huis!

SSL Beveiligd

Uw gegevens zijn veilig

Axis Bullet Camera’s

Axis Bullet Camera

Een Axis Bullit camera kopen bij IP Cam-winkel is een goede optie voor ondernemers, maar ook voor particulieren. Dat een camera geschikt is gemaakt voor bijvoorbeeld het onder toezicht houden van winkelpanden maakt dat deze ook goed ingezet kan worden om privéterrein goed in beeld te houden. Dat de beelden van hoge kwaliteit zijn is hier een belangrijke factor in. Bovendien is het goed om te weten dat het gemak in gebruik zeer hoog is. Dit maakt de camera’s daarom ook gemakkelijk inzetbaar voor iedereen.

Het gebruik van een Axis Bullit Camera
Een Axis Bullit camera gebruiken gaat om meer dan alleen ophangen en live meekijken. Het is vaak ook van belang om te kunnen terugkijken. Dit is goed mogelijk met dit type camera. De kwaliteit van het beeldmateriaal is immers zeer hoog. Dit komt onder andere door het gebruik van de netwerktechnieken. Daardoor kan de camera gemakkelijk worden ingezet voor zijn primaire doel, beveiliging van een terrein of van eigendommen. Dit is erg belangrijk.

Een compleet systeem
Een Axis Bullit camera is op zichzelf al een zeer welkom hulpmiddel om de beveiliging te optimaliseren. Die mate van beveiliging kan vaak nog verder worden verhoogd wanneer gekeken wordt naar alle mogelijkheden die de camera biedt. Kijk daarom ook bij IP Cam-winkel naar andere onderdelen van een goed beveiligingssysteem. Zo kan worden gezorgd dat de beelden bijvoorbeeld ook in hoge kwaliteit worden opgenomen en teruggekeken.

Meer informatie ? Neem daarvoor contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Waarom Een Axis Bullet Camera Bij IP Cam-Winkel Kopen?

  • Verzending is gratis
  • 14 dagen bedenktijd na aankoop
  • Gratis professioneel advies
  • Offerte op maat? Geen probleem, neem contact met ons op

WhatsApp WhatsApp ons